40 letnie doświadczenie

DC1_hdbhrySTAMPA istnieje na rynku od 40 lat. Założycielem i właścicielem, firmy jest Stanisław Pamuła. Od początku swojej działalności STAMPA związana jest z branżą drukarską i reklamową. W czasie swojej działalności posługiwała się wieloma technologiami druku poczynając od sitodruku poprzez druk rotacyjny i paski, a skończywszy na druku cyfrowym.

DS1_xnqarvSTAMPA zajmowała się również wykańczaniem tkanin i wielkoformatowym drukiem na tkaninach poliestrowych. Obecnie za jeden z najcenniejszych zasobów firmy uważa się know-how w zakresie technik drukarskich oraz procesów związanych z produkcją i wykańczaniem tkanin. 30-letnie doświadczenie owocuje bardzo wieloma kontaktami, które sprawiają, iż STAMPA posiada szereg kooperantów. Wspólnie pracujemy bezpośrednio z producentami tkanin oraz producentami farb drukarskich. Posiadamy własną drukarnię oraz moce produkcyjne w zakresie szycia.

DSCF4905Znajomość rynku oraz posiadana wiedza sprawia, iż często podejmujemy się realizacji zleceń wielkonakładowych dla dużych korporacji lub produkcji tzw. insertów załączanych do gazet lub gadżetów dla dużych kampanii reklamowych, wymagających stosunkowo szybkich terminów realizacji oraz konkurencyjnej ceny jednostkowej wyrobu. Znajomością technik drukarskich, procesów produkcji tkanin oraz możliwości poszczególnych producentów pozwalają nam optymalnie dobrać parametry realizacji zlecenia, gwarantujące uzyskanie rozsądnej ceny przy zachowaniu dobrej jakości produktu końcowego. STAMPA zazwyczaj skupia się na wykonaniu konkretnej realizacji, a organizacją strategii marketingowej pozostawia agencjom reklamowym.

DSCF5316W ciągu minionych 30 lat firma współpracowała z tak wieloma klientami, że trudno by było ich wszystkich wymienić. Do najważniejszych produkcji można zaliczyć: kompleksową obsługę reklam podczas wizyty Jana Pawła II w Polsce; współpracę z wieloma producentami napojów, np.: Coca Cola Beverages Polska, Pepsi Cola, Mazowszanka, Dick Black, Sonda soki owocowe, Browary Lech, Brok, Kujawiak, Van Pur, Okocim, Tyskie oraz Strzelec, Kraft Jacobs Suchard, General Botlers Europa. Ponadto: TP S.A., Era GSM, Plus GSM, IDEA Centertel, PKN Orlen, Shell Polska, Schöller Polska, Hero Polska, McDonald’s Polska, Pizza Hut, Zott Polska, Star Foods, Master Foods Polska, OFE Pocztylion, OFE Epoka, PKO BP, BBDO Warszawa, Margaret Astor, Prinze, West, Caro, Ogilvy & Mother, Pepsi Cola (otwa i Estonia), Wielka Orkiestra witecznej Pomocy (zabezpieczenia holograficzne)