Banery

Banery reklamowe wykonujemy na bazie tkanin poliestrowych 120-140 g/m2 lub siatki banerowej drukowanej solwentem. Dysponujemy technologią druku cyfrowego, który daje możliwość wydrukowania dowolnego motywu, w tym również fotografii kolorowej w dowolnym nakładzie (nawet jedną sztukę bez potrzeby ponoszenia kosztów przygotowania klisz i szablonów˝).

Gotowy produkt posiada przelotki lub karabińczyki ułatwiające zamocowanie go w dowolnym miejscu. Do produkcji banerów reklamowych stosujemy również technologię sitodruku oraz wyklejania.

Rozmiary banerów zależą jedynie od potrzeb klientów. Istnieją pewne ograniczenia technologiczne związane z szerokościami tkanin oraz wielkości raportów wydruku, dlatego też, aby wykonać kalkulacje i okrelić najlepszą technologię odwzorowania projektu musimy zapoznać się ze wzorem.

Dodatkowo jesteśmy w stanie wykonać konstrukcje stalowe lub aluminiowe stosowane do ekspozycji banerów zarówno na podłożach utwardzonych, jak i nieutwardzonych.